Avandes spreekt

Iedereen die kan lezen en spreken, kan een tekst voorlezen vanaf een blaadje. En er zijn genoeg mensen met een mooie stem. Maar alleen daarmee ben je nog geen goede stemacteur of voice-over…die kan namelijk een tekst ├ęcht doorgronden en weet welke intonatie, toonhoogte of klankkleur de boodschap nodig heeft om over te komen bij de luisteraar. En dat is toch wat u als opdrachtgever wilt?

Annemarie van de Sande van Avandes vertaalt & spreekt is, naast logopedist en gediplomeerd vertaler, opgeleid tot stemacteur en voice-over. Vanuit deze achtergrond weet zij feilloos de juiste toon te vinden voor uw tekst. Met een natuurlijk gevoel voor taal, een uitstekend tekstbegrip en een accentloze uitspraak brengt zij uw boodschap over op een manier die de luisteraar boeit, nieuwsgierig maakt en verbindt met uw bedrijf, product of onderwerp. Haar stem is mooi laag, warm, optimistisch en naturel en leent zich uitstekend voor bedrijfs- en instructiefilms, commercials, telemenu’s, documentaires en audioboeken.

Beluister de verschillende demo’s om te bepalen of Annemarie bij uw project past:

Commercial 1:

Warm en wervend…

Commercial 2:

Optimistisch en oprecht…

Documentaire:

Met een vleugje humor…

Corporate:

Serieus en eerlijk…

Boekfragment (thuisstudio):

Kinderboek…

Boekfragment (thuisstudio):

Roman…

Avandes vertaalt & spreekt beschikt over een eigen thuisstudio of spreekt in op locatie en heeft tevens de mogelijkheid tot het bewerken van uw geluidsbestand.

Uiteraard is Avandes vertaalt & spreekt ook het juiste adres voor gecombineerde opdrachten van vertalen en inspreken! U heeft dan als voordeel dat uw vertaler ook meteen oog heeft voor de verschillen tussen een tekst op papier en de nuances van een gesproken boodschap. Zo kan een woordvolgorde die op papier lekker leest, een ware tongbreker zijn voor een spreker. Bovendien raakt Annemarie vast vertrouwd met uw tekst en kan ze al tijdens het vertaalproces nadenken over intonatie, tempo en timing.

Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.